Set Transmisie Sram Gx Eagle Dub 1X12 175Mm Boost

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Set Transmisie Sram Gx Eagle Dub 1X12 175Mm Boost Mareste

Set Transmisie Sram Gx Eagle Dub 1X12 175Mm Boost

SRAM SRAM

SRA-97953

New

Acest produs se poate comanda din stocul furnizorului, in conditiile in care acesta mai este disponibil. Dupa comanda, te vom contacta telefonic sau pe email, pentru a-ti comunica disponibilitatea, si termenul de livrare.

2 549,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

Set transmisie Sram GX Eagle DUB 1x12 compus din angrenaj DM 32T X Sync brat 175 170(fara rulmenti cupe) maneta sch.(cablu incl.) sch. spate GX (patina blocabilaunealta adj. incl) X Actuation X Horizon lant 12 vit. 126 zale pinioane casetate XG 1275 10 50t. Nota: Poza produsului are caracter informativ. In functie de descrierea lui produsul poate fi diferit fata de poza lui.

Date Tehnice

TIP PRODUSSET TRANSMISIE
TIP TRANSMISIE1 X 12 BOOST