Maneta Blocare Furca Si Suspensie Spate Stanga 10Mm

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Maneta Blocare Furca Si Suspensie Spate Stanga 10Mm Mareste

Maneta Blocare Furca Si Suspensie Spate Stanga 10Mm

SRAM SRAM

SRA-78019

New

Acest produs se poate comanda din stocul furnizorului, in conditiile in care acesta mai este disponibil. Dupa comanda, te vom contacta telefonic sau pe email, pentru a-ti comunica disponibilitatea, si termenul de livrare.

309,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

Kit maneta upgrade RockShox One Lock tragere 10mm pt SID Reba Revelation Bluto Sektor ReconGold(13 17) stanga: 00.4318.002.009 dreapta: 00.4318.002.010 Nota: Poza produsului are caracter informativ. In functie de descrierea lui produsul poate fi diferit fata de poza lui.

Date Tehnice

TIP PRODUSKIT FURCA - REMOTE/LOCK