Compression Knob (Set Screw) Floodgate Adjuster Knob Carbon Black Box Motion Control Sid Reba (2009 2011)

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Compression Knob (Set Screw) Floodgate Adjuster Knob Carbon Black Box Motion Control Sid Reba (2009 2011) Mareste

Compression Knob (Set Screw) Floodgate Adjuster Knob Carbon Black Box Motion Control Sid Reba (2009 2011)

ROCK SHOX

SRS-28230

New

Acest produs se poate comanda din stocul furnizorului, in conditiile in care acesta mai este disponibil. Dupa comanda, te vom contacta telefonic sau pe email, pentru a-ti comunica disponibilitatea, si termenul de livrare.

129,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

11.4015.294.010 Compression Knob (set screw) Floodgate Adjuster Knob Carbon Black Box Motion Control SID Reba (2009 2011)

Date Tehnice

TIP PRODUSKIT FURCA - DAMPER
COMPATIBILITATEREBA/RECON/SID