Suport Biciclete THULE EuroClassic G6 929 - pentru 3 biciclete

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Suport Biciclete THULE EuroClassic G6 929 - pentru 3 biciclete Mareste

Suport Biciclete THULE EuroClassic G6 929 - pentru 3 biciclete

THULE THULE

New

Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este Thule EuroClassic G6.  Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, Thule EuroClassic G5.

Mai multe detalii

Acest produs este momentan indisponibil. Pentru orice informatii va rugam sa ne sunati la 0725348240

2 681,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

Caracteristici tehnice

Nr biciclete ce pot fi transportate - 3
Lungime - 137 cm
Latime - 65 cm
Rabatabil cu biciclete - da
Mufa conectare - 13 pini
Sarcina - 60 kg
Greutate - 20.7 kg
Diametru cadru - 22 - 80mm
Anti-furt suport - da
Anti-furt bicicleta- da
________________________________________

Noul varf de gama a suporturilor de bicicleta pe carlig este Thule EuroClassic G6.  Acesta este o varianta stilizata a celebrul lui predecesor, Thule EuroClassic G5.

Pentru fabricarea acest suport s-au folosit aluminiu şi alte materiale foarte uşoare. 

Se ataşează la cârligul de remorcare în câteva secunde. Cuplarea necesita o forţă redusă de apasare, dar prin aceasta se asigură cea mai mare stabilitate şi siguranţă.

Suportul se poate rabata cu ajutorul unei pedale pentru a avea acces la portbagaj, în timp ce bicicletele sunt incarcate. Sistemul de oprire încorporat nu lasă ca bicicletele să atingă pământul. Unghiul mare de înclinare permite şi deschiderea uşilor mari din spate, fără  să atingă suportul. 

Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Partea de prindere a cadrului bicicletei este prevazuta cu un nou maner de strangere Thule AcuTight Knob, ce are incorporat un limitator al cuplului de strangere (cu clichet), pentru o fixare optima. De asemeni, are si rol antifurt prin incuierea sa cu cheia.

Greutatea maximă pe bicicletă este de 25 kg, fara insa a se depasi sarcina maxima de 60kg!!. 

Suportul poate fi încuiat pe cârligul de remorcare. 

Şinele de dimensiuni mari permit transportul bicicletelor cu roţi late. 

Suportul se poate plia pentru o depozitare mai uşoară, fiind suficient de compact pentru a fi ţinut în portbagajul maşinii. 

Instalatia electrica a suportului foloseşte o mufa de alimentare cu 13 de pini, pentru a beneficia de un set complet de lumini .