Cheie Spite Plate SUPER B TB-5501

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Cheie Spite Plate SUPER B TB-5501 Mareste

Cheie Spite Plate SUPER B TB-5501

SUPER B SUPER B

880334

New

Acest produs este momentan indisponibil. Pentru orice informatii va rugam sa ne sunati la 0725348240

29,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

  • Folosita la fixarea spitelor AERO (conceputa pentru spite PLATE)
  •  Miezul din oțel acoperit cu naylon care împiedică deteriorarea spițelor.  
  • Un design de inel face o operare mai ușoară și mai stabilă atunci când se poartă pe deget.
  • Pentru 0,9 / 1,1 / 1,3 / 1,9 mm.

Date Tehnice

TIP PRODUSSCULE ROTI