Antifurt cu Cifru M-WAVE DS 12.10 S-Portocaliu

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Antifurt cu Cifru M-WAVE DS 12.10 S-Portocaliu Mareste

Antifurt cu Cifru M-WAVE DS 12.10 S-Portocaliu

M-WAVE M-WAVE

231067

New

Acest produs se poate comanda din stocul furnizorului, in conditiile in care acesta mai este disponibil. Dupa comanda, te vom contacta telefonic sau pe email, pentru a-ti comunica disponibilitatea, si termenul de livrare.

54,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

-Antifurt cu cifru din otel spiralat- Cifru din 4 cifre-Dimensiuni: 12 x 1000 mm-Acoperitoare din silicon-Culoare: NEGRU-POSIBILITATE DE MODIFICARE COD SECURITATE INDIVIDUAL-Pentru modificare cod urmeaza pasii:1. pozitionati rotitele la codul 0000 si retrageti cablul2.rotiti butonul 90 grade in sensul acelor de ceasornic in pozitia indicata pe produs3.reseteaza combinatia rotitelor cu combinatia dorita, si asigurate ca numerele sunt aliniate cu indicatorul4.selecteaza combinatia dorita a numerelor, rotiti butonul inapoi la pozitia initiala in sensul invers al acelor de ceasornic5.dupa aceste operatiuni combinatia este setata

Date Tehnice

TIP PRODUSANTIFURT CU CABLU