Alarma Bicicleta cu Senzor M-WAVE Watchdog 120 Db

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Alarma Bicicleta cu Senzor M-WAVE Watchdog 120 Db Mareste

Alarma Bicicleta cu Senzor M-WAVE Watchdog 120 Db

M-WAVE M-WAVE

234000

New

Acest produs este momentan indisponibil. Pentru orice informatii va rugam sa ne sunati la 0725348240

80,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

  • Alarma automata cu senzor
  • 120 DB
  • Sensibilitate reglabila
  • Reglabila in trei pasi
  • Prindere pe tub intre 25-30 mm 
  • Baterii incluse
  • Setare din fabrica: 1-2-3-1 (codul de dezarmare); cand un buton este apasat se aude un BEEP. Schimbarea codului: pentru schimbarea codului se tine apasat 1 pentru 2 secunde pana cand se aude al doilea BEEP; in urmatoarele 5 secunde se introduce vechiul cod, daca este corect se vor auzi 3 BEEp-uri, daca nu se vor auzi 2 BEEP-uri; se introduce noul cod format din 4 cifre imediat.; daca codul este acceptat se vor auzi 3 BEEP-uri. daca nu, se repeta procedura. codul se poate reseta prin scoaterea bateriei. Armare: se apasa 2 pentru 2 secunde pana cand se aude BEEP, dupa care se asteapta 5 secunde. Dezarmare: se introduce codul, daca este corect se vor auzi 3 BEEP-uri. Daca se introduce gresit codul de 4 ori butoanele1-2-3 vor fi blocate timp de 3 minute. Semnal: Daca se declanseaza alarma se va auzi sunetul de 5 ori. daca alarma se declanseaza din nou in urmatoarele 5 secunde se va auzi sunetul timp de 15 secunde. Sensibilitatea alarmei: exista 3 trepte care pot fi ajustate prin apasarea tastei 3. De ficare data cand se apasa tasta 3 timp de 2 secunde se va trece la urmatoarea treapta. Medium(1 BEEP)->low(2 BEEP-uri)->high(3 BEEP-uri) Avertizare baterie: 1 BEEP pe minut daca bateria este descarcata.

Date Tehnice

TIP PRODUSANTIFURT ELECTRONIC