Pompa Podea BBB AirExtract alba

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Pompa Podea BBB AirExtract alba Mareste

Pompa Podea BBB AirExtract alba

BBB BBB

BFP-3601

New

Acest produs este momentan indisponibil. Pentru orice informatii va rugam sa ne sunati la 0725348240

359,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

Pompa podea cu tub aluminiu extra lung

Presiune maxima 5.5 bar/ 80 psi

Sistem de eliberare a aerului in caz ca presiunea e prea mare

Manometru precis de 5 cm

Cap compatibil cu valva presta si auto

Maner ergonomic  de lemn ce asigura o pizitie naturala si o strangere ferma

Baza solida de aluminiu

Furtun 90 cm

Inaltime 70 cm

Date Tehnice

TIP PRODUSPOMPE