Far BBB BLS-101K Squarebeam negru

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Far BBB BLS-101K Squarebeam negru Mareste

Far BBB BLS-101K Squarebeam negru

BBB BBB

BLS-10101K

New

Acest produs se poate comanda din stocul furnizorului, in conditiile in care acesta mai este disponibil. Dupa comanda, te vom contacta telefonic sau pe email, pentru a-ti comunica disponibilitatea, si termenul de livrare.

86,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

Far fata cu led de 1Watt

Carcasa rezistenta la apacu compartiment al bateriilor sigilat

Consum economic

Indicator nivel baterie in partea superioara

Colier usor de folosit compatibil cu ghidoane 25,4 si 31,8 mm

2 moduri: puternic si standard

Functioneaza cu 4 baterii AAA

Greutate 88 grame

Dimensiuni 90x50x53 mm

Date Tehnice

TIP PRODUSLUMINI