SP Connect Interfata Universala - SportGadget.ro

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

SP Connect Interfata Universala Mareste

SP Connect Interfata Universala

SP Connect SP Connect

SP53148

New

Acest produs este momentan indisponibil. Pentru orice informatii va rugam sa ne sunati la 0725348240

89,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

Interfata universala adeziva se ataseaza direct pe spatele telefonului sau pe carcasa acestuia

Poate fi folosita si pentru alte aparate cum ar fi difuzoare, baterii externe etc.

Iti permite sa ataseszi sigur telefonul pe bicicleta, bordul automobilului, ghidonul motocicletei, banda de brat etc. cu ajutorul varietatii de suporti CN Connect

Adeziv 3M

Interfata sigura si cu profil redus

Dimensiune 66x55 mm

 

Date Tehnice

COMPATIBILITATEUniversal
UTILIZAREUniversal