Curea AMS OH SHIT! Strap Rosie

Shop-ul nostru online utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai bună și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigația dvs.

Curea AMS OH SHIT! Strap Neagra Mareste

Curea AMS OH SHIT! Strap Rosie

AMS AMS

New

For those OH SHIT! moments when you flat

Mai multe detalii

1 Bucata disponibila

Comanda acum cu livrare in 24-48h !

99,00 lei

Cumpara de inca 1 000,00 lei si livrarea va fi GRATUITA
Pentru comenzile ce contin produse disponibile la furnizor, dupa plasarea comenzii, vom verifica la distribuitor disponibilitatea produsului si va vom comunica pe email sau telefonic statusul produsului. In cazul in care exista produse cu timp de livrare ce depaseste 15 zile, se va stabili ulterior, telefonic sau pe email o data de livrare.

Livrarea in Romania se face prin FAN COURIER in 24-48h (in zilele lucratoare) de la confirmarea comenzii, pentru localitati ce se afla in raza acceptata de Curier. Pentru sate sau comune e posibil ca durata de livrare sa fie mai mare. Locatia Pachetului se poate urmarii pe siteul Fancourier cu AWB-ul primit la confirmarea comenzii.

Plata comenzilor se poate face ramburs la curier, in limita sumelor prevazute de Lege. Pentru sume ce depasesc 5000 Lei, plata se face prin transfer bancar in baza unei facturi proforme, inainte de procesarea comenzii.

Mai multe detalii

DESCRIPTION

For those OH SHIT! moments when you flat

Un sistem ingenios si elegant de a transporta o camera, un cartus de CO2 si un set de leviere fara sa fii nevoit sa iti montezi o borseta de sa sau sa porti rusac.

Specificatii:

  • Material TPE aprobat pentru contactul cu mancarea (poti sa-l bagi si in gura! ;))
  • 42 grame
  • Potrivire universala.